— Groepslessen vast


Meerdere keren trainen per week gaat je een hoop opleveren. De redelijk uitdagende bewegingen zullen je snel eigen worden.
Je kunt één of twee keer in de week bij een groeples terecht en het is aan jou hoe vaak je dan nog thuis oefent.
1 keer per week is 40 euro in de maand
2 keer per week is 70 euro in de maand

De lessen zijn in Zeist... april - sept buiten. okt - maart binnen

— Groepslessen los


Met grote regelmaat verzorgen we groeplessen (maatwerk). Van beveligingsinstructuurs tot ziekenhuispersoneel. Ons maakt het niet uit want iedereen heeft de uitdaging zich staande te houden en vrij te maken van of houden van stresse en spanning... We kunnen dit houdings en verhoudingskunde noemen, innerlijke krijger, mindfullness... Wat ik je ga leren is om het gevecht te leveren met jezelf... Daar wordt iedereen beter van!

— Privé les


Je kunt bij mij terecht wanneer je een vraag hebt over weerbaarheid, richting geven en keuzes maken. Onze ingang wordt dan het fysieke lichaam. Ik leer je geen pentjak, dat doe je bij de prive traning. We werken één op één aan je relatie met je persoonlijke ruimte die nauw verbonden is met je fysieke lichaam.
Vanaf 125,- (ruim uur)

—Privé training


Wanneer je de Pentjak bewegingen wil leren volg je les. Die lessen zijn op di en vrijdag. Soms lukt het niet om die dagen vrij te maken. Je kunt voor prive les bij mij terecht oa om die reden.
Laten we samen onderzoeken wat past in deze drukke tijden!

Waar

De lessen / trainingen Pentjak zijn in Zeist. Warme maanden buiten, koudere en donkere maanden binnen.
Prive les en groepslessen kunnen op lokatie.
Neem gerust contact op voor verdere vragen.